lauantai 15. toukokuuta 2010

Numerot: haaste # 23

Haasteaiheena "lempi-/onnennumerosi"

Ei mulla mitään varsinaista lempi-/onnenumeroa ole. Kolmonen tulee kyllä usein laitettua esim. lottokuponkiin. Katselin kuvia ja ajattelin sitten, että laitetaan sitten tuo kolmonen - on se kuitenkin myös mun syntymäpäivä. Otin just pari päivää sitten ikkunan läpi kuvia herra fasaanin haaremista. Aiempina vuosina kaksikin rouvaa on riittänyt, mutta nyt se on vissiin tullut suuruudenhulluksi :)
Kolme rouvaa kipitti edellä ja herra itse perässä kaula pitkällä tähystellen. Tässä nyt molemmat kuvat näytille.10 kommenttia:

 1. Jo on lenheetiä (ylellisyyttä) Fasaaniherralla !:)

  VastaaPoista
 2. Fasaanina haaremissa, hieno vastaus.

  VastaaPoista
 3. Kolmonen on minullekin toinen numero, mutta laitoin tuon enemmän käytetyn valehtelijan numeron :)

  VastaaPoista
 4. Ei minullakaan mitään varsinaista onnennumeroa ole. Mietin pitkään, miutä asiihen voisi laittaa ja mies sanoi tuon oman numerosarjamme...
  Kiva löytö nuo fasaanit.

  VastaaPoista
 5. Kivat kuvat haaremista. Ei mullakaan mitään onnennumeroa ole, enkä edes usko sellaiseen. Joskus olen yrittänyt unien avulla lotota, mutta nekään numerot eivät voita.

  VastaaPoista
 6. Sheikki ja haaremi mallia Suomi. Ei mikään Kuwait. 10+

  VastaaPoista
 7. On siinä fasaanin kiva kukkoilla!

  VastaaPoista
 8. Noita kolmosia itsekin viimeksi torpalla katselin, en vaan saanut kuvattua! Fasaanit on sitten kovia rääkymään, ihanasti!

  VastaaPoista
 9. Tykkään fasaanien tööttäilyistä ja tööttäilempä joskus takaisinkin, jos ei ole muita kuulomatkan säteellä. ;D Kolmen haaremiin en kyllä suostuisi ikinä! Sen verran olen mustasukkaista laatua, että siinä ei tööttäilyt enää riittäisi, vaan höyhenet pöllyäisivät! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!