tiistai 15. syyskuuta 2009

Kollaasi: luumu

Jee, värikollaasit on palannut lomalta, kiitos Inkivääri!

Erittäin vaikea väri oli tämä mulle, mutta kaikkeni yritän. Meinasin jo päivällä Tiimarista ostaa yhden sopivanvärisen lasikipon, mutta kun en muuten tykännyt siitä, niin tulin järkiini ja jätin sinne.

Tässä mulla nyt on jättimäisen kokoisia viinirypäleitä, Heidin paita ja päivällä ostettuja luumuja, taustana töissä vilun varalta oleva neule :)

12 kommenttia:

 1. Sopivasti luumun värit ja vivahteet kollaasissa.

  VastaaPoista
 2. Herkulliset rypäleet ja luumut. Tausta on juuri se väri mitä ajattelen luumun olevan. Itsellä ei vaan tuotä väriä löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Oikeat sävyt olet löytänyt! Kivalla pohjallakin!

  VastaaPoista
 4. Oikein hauskahan tästä kollaasistasi tuli, hiukan oli vaikea väri minunkin löytää siihen sopivia asioita.

  VastaaPoista
 5. Hehheeh, todellista paneutumista haasteeseen olisikin ostaa kippo, josta ei edes tykkää:D Mitä tästä opimme - aina tarttis olla kaamera matkassa! Hienon kollaasin sait silti aikaiseksi, usein vähemmän on enemmän:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä nämä on ihan taattua luumua kaikki! :)

  VastaaPoista
 7. Eihän haitanne, jos puraisen palan herkullisen näköisestä luumustasi?
  Sen tämä luumuväri on saanut aikaan, että tekee mieli luumuja ja luumupuun ostan ensi keväänä, vai syksylläkö jo pitäisi?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi16.9.09

  Noin pieneen masuun ei montaa luumua mahdu. Voi sinä onnellinen, hieno kollaasi, hieno pusero ja vielä noin kapea vyötärö, aaah!

  VastaaPoista
 9. -maiju- ite17.9.09

  Inkivääri: Mulla useimmiten onkin kamera matkassa, mutta kun kaupoissa ei oikein kehtaa ruveta kuvailemaan - en tiedä, ei se taida olla edes ihan luvallistakaan…

  Kaanon: Haukkase vaan rauhassa. Nyt juuri mulla olis iiiiso pussillinen pieniä herkullisia luumuja, joita työkaveri ystävällisesti toi ylitsepursuavista puistaan. Jaa, en tiedä luumupuun istutusajoista. Sen verran voin kuitenkin varoittaa, että jos laitat syksyllä, niin muista suojata, muuten pupu voi käydä nakertamassa hentoisen puun ja keväällä törröttää vain tikku maassa…

  Uuna: Niinpä, ollapa tosiaan noin kapea vyötärö - oli kyllä joskus mullakin, mutta siitä on aikaa. Kuvassa on tyttären vyötärö ja tyttären paita :)

  Kiitos kaikille muillekin kommenteista!

  VastaaPoista
 10. Kaunista luumunväriä. :) Sopivan värinen paitakin löytyi. :)

  VastaaPoista
 11. Oikeita luumunpunaisia värejä koko kuvallinen :)

  VastaaPoista
 12. Kaunis kollaasi tuli kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!