maanantai 9. maaliskuuta 2009

Kollaasi: keltainen

Löysin tämmöisenkin ja osallistun ainakin tällä kertaa. Keltaisia kuvia oli helppo löytää, niitä olis ollut vaikka tuplastikin.Josko vähän selittelisin kuvia:
Kukat on omalta pihalta tai talosta sisältä. Kuvissa olevat keltaiset autot olen itse maalannut, makoileva hiirikin on auton kyljestä (kaikista autoista ”kunnon” kuvat löytyy www.maijun.net -sivuiltani). Röllin vaatteet ompelin itse. Ankan tein Heidin avustuksella (sekin on auton katolla). Kassi on kaupasta ostettu. Liikennemerkit tietyömaalta ja syksynkeltainen puu on lenkkini varrelta.

9 kommenttia:

 1. No nyt on jo niin monta ihanaa yksityiskohtaa, että helpompi on vain sanoa, että tästä tykkään ja monestakin syystä! Eikä tuo Rölli ollut se vähin syy! ;)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja asioita paljon, mukava kollaasi :)

  VastaaPoista
 3. Tämähän on hauska kollaasi!Hienoja noi maalaamasi autot.

  VastaaPoista
 4. Kivasti olet kollaasin rakennellut. Hiiri on veikeä erikoisuus seassa.

  VastaaPoista
 5. Kiva kollaasi, keltaiset autot ovat nättejä ja samoin hiiri ja rölli ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 6. Harmaa hiiri sointui elegantisti keltaiseen.
  Hauskuutta ja iloa oli kollaasissasi

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10.3.09

  Tuo hauska makoileva hiiri osui ensin silmääni. Kaikkea muutakin olet näköjään maalannut, taitava olet. Hienosti koonnut kollaasin myös, hauska ja monipuolinen tuli.

  VastaaPoista
 8. No nyt onnistuu minultakin kommentointi tännekin - kai se sattui vaan olemaan jokin väliaikainen virhetoimintoa - tosi kiva on kollaasisi, monenlaista mielenkiintoista:)

  VastaaPoista
 9. -maiju- ite15.3.09

  Kiitos kommenteistanne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!